Verras je relaties op locatie met een eigen golfbal

Toen ING Private Banking ons vroeg of we ook op locatie golfballen konden bedrukken, twijfelden we geen moment. Onze nieuwe en mobiel vriendelijke editor (waarmee je online een golfbal kunt ontwerpen) was net live gegaan en onze golfballenprinter is ervoor gemaakt om op locatie golfballen te bedrukken. Een perfecte match dus. Op de ING Private Banking golfweek en het KLM Open introduceerden we dit innovatieve concept. Je eigen golfbal ontwerpen via je mobiel of iMac op www.jeeigengolfbal.nl en meteen mee naar huis nemen. Zo werkt het:

Op www.jeeigengolfbal.nl tekst of foto kiezen > tekst invoeren of foto uploaden via je mobiel > op de bal zetten > positioneren > accorderen > en 3 minuten later je eigen golfbal mee naar huis nemen.

We durven gerust te stellen dat dit concept uniek is in Europa en misschien wel in de wereld. Op het KLM Open vonden tijdens de vier dagen maar liefst 1600 golfballen hun weg naar relaties van de ING. De genodigde golfliefhebbers hadden dit nog nooit gezien en waren blij verrast met hun eigen ING bal.

 

Fotoimpressie ING Private Banking Golfweek

Meer informatie

Om golfballen te kunnen bedrukken heb je vanzelfsprekend golfballen nodig. Deze levert Redline. Omdat de coating van onze golfballen geoptimaliseerd is voor de inkt die we gebruiken, bedrukken we alleen op Redline golfballen. Deze kunnen op korte termijn en tegen een betaalbare prijs door ons geregeld worden. We bedrukken blanco 2P distance ballen met jouw logo, via UV tussen 2 lagen (primer en gloss coating) waardoor het logo er moeilijk af te slaan is. Qua prijzen moet je dan denken aan € 1,12 excl. btw voor 300+ logo ballen.

Op de locatie is goed bereik nodig. Wifi via 4G en een lokaal netwerk. Een ruimte van 3 x 3 meter is voldoende. Er dient zelf een stevige buro/tafel geregeld te worden.

Er zijn 6 stopcontacten nodig en voldoende stroomkracht om de printer, iMac, print PC en oven te laten werken. Vooral de oven trekt veel stroom (1500 watt) en staat de hele dag aan.

€ 950,- per dag van 9.00 tot 18.00 uur + € 0,21 km vergoeding van Thorn naar het event (en terug) + € 1,12 per golfbal (voorzien van je bedrijfslogo) met een minimaal aantal van 300 ballen. In de dagfee zitten ook de drukkosten van het op locatie drukken van de golfballen. Prijzen zijn excl. btw.

We printen op rustige momenten 1 op 1. De klantbeleving is dan het best. Maar op piekmomenten kunnen we in series van 2 tot 54 ballen per printrun drukken. Op een dag drukken we tussen de 300 en 600 golfballen, afhankelijk van het aantal bezoekers.

Stuur een mail naar [email protected] of bel 0475 564267.