Wanneer leveren jullie?
Binnen Nederland binnen 1 werkdag. Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. België binnen 1 tot 2 dagen en de rest van Europa binnen 3 tot 5 werkdagen.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?
U heeft als klant altijd het recht om geleverde producten binnen 14 dagen terug te sturen. Uw geld wordt dan binnen 3 dagen na ontvangst op uw rekening teruggestort. Op alle onze producten rust een tevredenheidsgarantie: niet tevreden, geld terug of een ander product. Heeft u klachten? Laat ons dat dan altijd weten. Er is altijd wel een oplossing om uw klacht op te lossen. Stuur een mail naar [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe lang is de tekst en/of het beeld op de bal zichtbaar?
Onze golfballen worden indien gewenst voorzien van naam, foto of logo. Omdat dit al vanaf 3 golfballen mogelijk is, hebben we er voor gekozen om dit niet volgens de traditionele manier te doen (tampondruk), maar via UV-inkjet. Meer informatie over golfballen bedrukken vind je op deze pagina. De golfballen worden eerst voorzien van een hechtlaag, daarna geprint, om vervolgens via een extra beschermlaag een langere levensduur te geven. De levensduur van het printwerk die wij garanderen is 36 holes voor de Redline 99 Distance en de Redline 69 Tour golfballen. Voor de huidige generatie Redline 79 Soft en Redline 59 Tour golfballen geldt een garantie van 18 holes. We streven ernaar om dit later in het jaar te verbeteren.

Hoe weet ik dat jullie golfballen kwalitatief goed zijn?
Wij laten onze golfballen, evenals veel grote merken, in Azië maken. Dé landen waar kwalitatief hoogwaardige golfballen worden gemaakt zijn Zuid Korea, Taiwan en Japan. Onze fabriek kwam na een intensive sourcing van 2 jaar als beste naar voren. Onze insteek met alles wat wij verkopen is heel simpel: we houden van de golfsport. Eten, drinken en slapen golf en zullen dus nooit golfballen verkopen waar we zelf niet mee willen spelen. Die garantie maken wij hard door onze tevredenheidsgarantie: Niet tevreden? Zonder wat voor reden dan ook altijd uw geld terug.

Staat er geen vraag tussen die aansluit op uw vraag?
Mail dan naar [email protected]