Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?
U heeft als klant altijd het recht om geleverde produkten binnen 14 dagen terug te sturen. Uw geld wordt dan binnen 30 dagen na ontvangst op uw rekening teruggestort. Op alle onze produkten rust een tevredenheidsgarantie: niet tevreden, geld terug of een ander produkt. Heeft u klachten? Laat ons dat dan altijd weten. Er is altijd wel een oplossing om uw klacht op te lossen. Stuur een mail naar klantenservice@redlinegolf.nl. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe lang is de tekst en/of het beeld op de bal zichtbaar?
Onze golfballen worden indien gewenst voorzien van naam, foto of logo. Omdat dit al vanaf 3 golfballen mogelijk is, hebben we er voor gekozen om dit niet volgens de traditionele manier te doen (tampondruk), maar via inkjet. De golfballen worden eerst voorzien van een hechtlaag, daarna geprint, om vervolgens via een extra beschermlaag een langere levensduur te geven. De levensduur van het printwerk die wij garanderen is 36 holes, afhankelijk van het gebruik op de baan. Afslaan met de driver op de tekst of logo zal de levensduur verkleinen. Dat heeft u zelf dus in de hand. Oplages vanaf 312 golfballen worden wel met tampondruk gedaan. Tampondruk zorgt voor stabielere kleuren en een groter printbereik (25-28mm versus 21-24 mm).

Kan ik jullie golfballen ook in golfshops kopen?
De golfmarkt is de laatste jaren enorm in beweging. Kleine golfshops zullen in de toekomst verdwijnen, meer zal online verkocht worden of via een paar grote golfshops als Jumbo Golf of GolfPlaza. Om op deze situatie te anticiperen hebben we er voor gekozen om de golfballen rechtstreeks aan de golfer te verkopen. Hiermee kunnen we meer voordeel geven dan de traditionele merken als Titleist, Pinnacle, Nike, Bridgestone of Callaway. Online personalisatie is hier een goed voorbeeld van. Redline Golf is het eerste Nederlandse internet golfmerk dat direct aan de klant verkoopt en dus niet in de golfshops te vinden is.

Hoe weet ik dat jullie golfballen kwalitatief goed zijn?
Wij laten onze golfballen, evenals veel grote merken, in Azie maken. Dé landen waar kwalitatief hoogwaardige golfballen worden gemaakt zijn Zuid Korea, Taiwan en Japan. Onze fabriek kwam na een intensive sourcing van 2 jaar als beste naar voren. Onze insteek met alles wat wij verkopen is heel simpel: we houden van de golfsport. Eten, drinken en slapen golf en zullen dus nooit golfballen verkopen waar we zelf niet mee willen spelen. Die garantie maken wij hard door onze tevredenheidsgarantie: Niet tevreden? Zonder wat voor reden dan ook altijd uw geld terug.

Wanneer leveren jullie?

Binnen Nederland binnen 1 werkdag. Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Binnen Europa binnen 5 werkdagen.

Staat er geen vraag tussen die aansluit op uw vraag?
Mail dan naar klantenservice@redlinegolf.nl