Redline golfcaps

met GRATIS bedrukte cap clip!

Redline golfcaps zijn er in 3 soorten: de Redline Air, Redline Casual Black en de Redline White. Omdat we het zelf erg handig vinden om een marker snel en makkelijk bij de hand te hebben, krijg je er een gratis cap clip met bedrukte marker bij. De golf caps zijn all fit en met de hand te wassen.

De cap clip kun je bedrukken met foto, logo of tekst in onze marker editor.

Onze persoonlijke favoriet: de Redline Casual Black. Een golfcap die je zowel op de golfbaan als op straat kunt dragen. De Casual Black is een daddy cap. Dat wil zeggen, geen ondersteuning van binnen waardoor je een nochalante uitstraling krijgt. Gemaakt van 100% katoen met buckle beltsluiting (all fit). Geleverd met een gratis cap clip met bedrukte marker. Prijs: € 25,- + verzendkosten.

Speciaal ontworpen voor ons 10 jarig jubileum: de Redline White. Een sportieve golfcap in helder witte Redline stijl met hoge embroidery, gemaakt met een heel aparte blokjesstructuur. De zwarte onderkant van de klep weerkaatst het zonlicht waardoor je geen last hebt van zonlicht. Gemaakt van 100% polyester met klittenbandsluiting (all fit). Geleverd met een gratis cap clip met bedrukte marker. Prijs: € 25,- + verzendkosten.

De naam zegt het al: de Redline Air is gemaakt voor de warme zomerdagen. Deze golfcap heeft welgeteld 936 luchtgaatjes die ervoor zorgen dat je minder zweet en de cap een lichte pasvorm geven. Gemaakt van 100% polyester met klittenbandsluiting (all fit). Geleverd met een gratis cap clip met bedrukte marker. Prijs: € 25,- + verzendkosten.