Valentijnsactie: gratis golfballen bedrukken t/m 20 februari

Dit geldt voor enkelzijdige bedrukking op alle golfballen. Voor dubbelzijdige bedrukking betaal je tot die tijd enkel de enkelzijdige prijs. De kosten voor enkelzijdige bedrukking worden automatisch via onze editor verrekend (op nul gezet).

Wij zijn jarig en trakteren op een gratis jubileumcap!

Op 30 oktober 2011 begonnen we aan een nieuwe uitdaging. Redline Golf werd geboren uit een passie voor golf. Nu, 10 jaar later, zijn we een volwassen merk en marktleider op het gebied van gepersonaliseerde golfcadeaus en betaalbare golfballen. Dat hebben we niet alleen te danken aan onze inzet, doorzettingsvermogen, klantenservice, maar vooral aan onze klanten. We hebben daarom 400 jubileumcaps laten maken die we gratis weggeven bij besteding van € 50,- of meer (verzendkosten niet meegerekend). Deze actie is geldig tot en met 6 december en zolang de voorraad strekt.

Specs

• 100% polyester
• all fit met klittenbandsluiting
• grijze zweetband
• zwarte onderkant klep tegen weerkaatsing zon
• jubileumuitgave in beperkte oplage gemaakt (400 stuks)

Extra jubileum cap bestellen met € 10,- korting

Wil je een extra cap bestellen? Dan kun je die met € 10,- korting kopen voor slechts € 15,-. Deze cap kun je in het winkelmandje toevoegen.

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN AANBIEDINGEN

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt onze nieuwsbrief ongeveer 6x per jaar. Uitschrijven kan door op de link onderaan de ontvangen nieuwsbrief te klikken.