Word affiliatepartner van Redline Golf

Beheer jij een website die door veel golfers bezocht wordt? Of beheer je een golfwebshop en wil je bedrukte golfballen en golfcadeaus aanbieden zonder hiervoor een editor of dure printer te hebben? Word dan affiliatepartner van Redline Golf. Via onze affiliatetool kun je dit allemaal aanbieden zonder dat het concurreert met je huidige assortiment. Je genereert dus meer omzet, terwijl wij alles doen. Als affiliatepartner krijg je een deel van onze omzet. Wij geven ons marketingbudget liever aan collega-ondernemers in de golfbranche dan aan Facebook of Google. Vandaar dat we een affiliatetool hebben gebouwd waarin je heel eenvoudig onze golfballeneditor en afrekensysteem in je website kunt zetten.

Wat moet je doen?

Er zijn twee opties:

1. bedrukken & bestellen via je eigen website
Het werkt heel eenvoudig. Je maakt een pagina aan op je website. Bijvoorbeeld jewebsite.nl/golfballen-bedrukken. Hier zet je een stukje iframe code (een paar HTML regels). Deze code krijg je van ons. In de code zit een relatienummer waarmee ons webshopsysteem bestellingen bijhoudt die via jouw website binnen zijn gekomen. Maandelijks mailt ons systeem je een verkoopoverzicht met namen en bedragen van jouw bestellingen, een totaalbedrag en het totaalbedrag dat je kunt factureren.

Belangrijk om te weten
• het hele bestelproces vindt plaats op jouw website. Het bedrukken van de golfballen in onze editor, het bestelproces met winkelmandje én het afrekenen. Jouw klant zal dus nooit op redlinegolf.nl uitkomen.
• je klant betaalt wel aan Redline Golf via onze betaalprovider.
• alleen bestellingen die via jouw website bij ons binnenkomen, worden in jouw verkooprapport gezet. Gaat een klant rechtstreeks naar Redline Golf, dan dus niet.
• bestelt een klant later nog een keer op je website, dan krijg je ook daar weer je commissie over.
• je hoeft zelf dus niets te doen. Redline verwerkt de bestellingen en eventuele klachten of complimenten (dat laatste komt vaker voor dan het eerste).
• Redline levert je desgewenst banners aan voor op je website, zodat je je klanten kunt informeren over de mogelijkheden van het bedrukken van golfballen en persoonlijke golfcadeaus.

2. banner op je website
Het kan nog makkelijker. Zet een van onderstaande banners op je website nadat je je hebt aangemeld als affiliatepartner. Van iedere bestelling die via een klik op deze banner binnenkomt, krijg je commissie. Ook hier mailt ons systeem je maandelijks een verkoopoverzicht met namen en bedragen van jouw bestellingen, een totaalbedrag en het totaalbedrag dat je kunt factureren. De banners staan op onze server. Hierdoor kunnen de banner snel en eenvoudig aanpassen in bepaalde periodes. Voor kerst zal de focus bv. op cadeauverpakkingen liggen en aan het begin van het nieuwe seizoen op golfballen en golfballen bedrukken. Of we vervangen de banners tijdelijk voor banners met nieuwe producten. Je hoeft dus niks te doen. Wij doen het werk, jij krijgt een deel van de omzet. We leveren je ook beelden die je kunt gebruiken voor marketingdoeleinden (social, email).

Via ons affiliateprogramma kan je klant online
golfballen en verpakkingen bedrukken met tekst,
foto
of logo. Er is keuze uit meer dan 50
themabeelden uit onze bibliotheek.

Wat verdien je?
Voor iedere bestelling die via jouw website binnenkomt krijg je 12% commissie. Dit wordt zoals eerder vermeld in een maandelijks verkooprapport naar je gemaild. Je kunt dat bedrag (totale omzet exclusief BTW en exclusief verzendkosten x 0,12) aan ons factureren. Wij betalen je dan binnen 28 dagen uit.

LinkedGolf eerste affiliatepartner van Redline Golf

Benieuwd hoe het werkt? Kijk dan eens op de website van LinkedGolf (hiervoor moet je wel ingelogd zijn als LinkedGolfer) of DM Gilde (demopagina).

Interesse?

Stuur een mail naar sales@redlinegolf.eu als je al klant bij ons bent. Of vraag een affiliaterelatienummer aan en de iframecode.

Banners

Onderstaande banners kun je op je website zetten. Gebruik hiervoor de code, niet het beeld zelf. De afbeelding staat op onze server, zodat we de beelden eenvoudig kunnen aanpassen op de tijd van het jaar. In de link staat je affiliatenummer waarmee bestellingen getracked worden.

99999 moet dus vervangen worden voor jouw affiliatenummer, anders verschijnt de banner niet. Je affiliatenummer krijg je zodra je je hebt aangemeld als partner.

Banner 166 x 137 px | download de code