Genereer meer omzet zonder veel moeite

Beheer jij een website die door veel golfers bezocht wordt? Of beheer je een golfwebshop en wil je bedrukte golfballen en golfcadeaus aanbieden zonder hiervoor een editor of dure printer te hebben?

Word dan affiliatepartner van Redline Golf. Via onze affiliatetool kun je dit allemaal aanbieden zonder dat het concurreert met je huidige assortiment. Je genereert dus meer omzet, terwijl wij alles doen.

Als affiliatepartner krijg je een deel van onze omzet.
Wij geven ons marketingbudget liever aan collega-ondernemers
in de golfbranche dan aan Facebook of Google.

Vandaar dat we een affiliatetool hebben gebouwd waarin je heel eenvoudig onze golfballeneditor en afrekensysteem in je website kunt zetten.

Er zijn twee opties om meer omzet te halen via ons affiliateprogramma:

1. bedrukken & bestellen via je eigen website
Het werkt heel eenvoudig. Je maakt een pagina aan op je website. Bijvoorbeeld jewebsite.nl/golfballen-bedrukken. Hier zet je een stukje iframe code in (een paar HTML regels die je van ons krijgt). In de code zit een relatienummer waarmee ons webshopsysteem bestellingen bijhoudt die via jouw website binnen zijn gekomen. Zodra je deze pagina met de code online zet, laadt jouw website onze editor met bestelsysteem. Je ontvangt automatisch elke maand een verkoopoverzicht met namen en bedragen van jouw bestellingen en het totaalbedrag dat je kunt factureren.

2. banner op je website
Het kan nog makkelijker. Zet een van onderstaande banners op je website nadat je je hebt aangemeld als affiliatepartner. Van iedere bestelling die via een klik op deze banner binnenkomt, krijg je commissie. Ook hier mailt ons systeem je maandelijks een verkoopoverzicht met namen en bedragen van bestellingen die via de banner op jouw website zijn binnengekomen en het totaalbedrag dat je kunt factureren.

De banners staan op onze server in verschillende formaten. De banner(s) voeg je toe via een stukje html -ode (deze vind je hieronder). Hierdoor kunnen we de banners snel en eenvoudig aanpassen in bepaalde periodes. Voor kerst zal de focus bv. op cadeauverpakkingen liggen en aan het begin van het nieuwe seizoen op golfballen en golfballen bedrukken. Je hoeft dus niks te doen. Wij doen het werk, jij krijgt een deel van de omzet.

Belangrijk om te weten
• het hele bestelproces vindt in optie 1 plaats op jouw website. Klanten kunnen onbedrukte én bedrukte ballen bestellen. Het bedrukken van de golfballen in onze editor, het bestelproces met winkelmandje én het afrekenen. Jouw klant zal dus nooit op redlinegolf.nl uitkomen.
• je klant betaalt wel aan Redline Golf via onze betaalprovider.
• alleen bestellingen die via jouw website bij ons binnenkomen, worden in jouw verkooprapport gezet. Gaat een klant rechtstreeks naar Redline Golf, dan dus niet.
• bestelt een klant later nog een keer op je website of via je banner, dan krijg je ook daar weer je commissie over.
• je hoeft zelf dus niets te doen. Redline verwerkt de bestellingen en eventuele klachten of complimenten (dat laatste komt vaker voor dan het eerste).
• Onderstaande banners kun je voor marketingdoeleinden gebruiken.

Via ons affiliateprogramma kan je klant online
golfballen bestellen en laten bedrukken in schitterende
cadeauverpakkingen
. Er is keuze uit meer dan 50
themabeelden in onze bibliotheek.

Wat verdien je?
Voor iedere bestelling die via jouw website binnenkomt krijg je 12% commissie. Dit wordt zoals eerder vermeld in een maandelijks verkooprapport naar je gemaild. Je kunt dat bedrag (totale omzet exclusief BTW en exclusief verzendkosten x 0,12) aan ons factureren. Wij betalen je dan binnen 28 dagen uit.

Voorbeelden affiliatepartnerwebsites

Benieuwd hoe het werkt? Kijk dan eens op de website van LinkedGolf (hiervoor moet je wel ingelogd zijn als LinkedGolfer) of TPG Fitting Center.

Interesse?

Stuur een mail naar [email protected] als je al klant bij ons bent. Of vraag een affiliaterelatienummer aan en de iframecode.

Banners

Onderstaande banners kun je op je website zetten. Je kunt op meerdere pagina’s verschillende banners zetten qua formaat. Gebruik hiervoor de code, niet het beeld zelf. Voorbeeldcode:

<a href="https://webshop.redlinegolf.nl/nl/editor/?affiliate=99999"><img src="https://www.redlinegolf.nl/affiliate/banner_166x137.jpg" /></a>

99999 moet dus vervangen worden voor jouw affiliatenummer, anders verschijnt de banner niet. Je affiliatenummer krijg je zodra je je hebt aangemeld als partner. De afbeelding staat op onze server, zodat we de beelden eenvoudig kunnen aanpassen op de tijd van het jaar. Deze kan dus verschillen van onderstaande voorbeelden.

Banner 166 x 137

Redline golfballen bedrukken
Code
<a href="https://webshop.redlinegolf.nl/nl/editor/?affiliate=99999"><img src="https://www.redlinegolf.nl/affiliate/banner_166x137.jpg" /></a>

Deze banner staat momenteel online

Banner 300 x 247

Redline golfballen bedrukken
golfcadeaubox
Code
<a href="https://webshop.redlinegolf.nl/nl/editor/?affiliate=99999"><img src="www.redlinegolf.nl/affiliate/banner_300x247.jpg" /></a>

Banner 400 x 330

Code
<a href="https://webshop.redlinegolf.nl/nl/editor/?affiliate=99999"><img src="https://www.redlinegolf.nl/affiliate/banner_400x330.jpg" /></a>

Banner 1900 x 400

Redline golfballen bedrukken
golfcadeaudoos
Code
<a href="https://webshop.redlinegolf.nl/nl/editor/?affiliate=99999"><img src="https://www.redlinegolf.nl/affiliate/banner_1900x400.jpg" /></a>