Wat een Seizoen

Als golfer had ik mezelf aan het begin van dit seizoen het doel gesteld weer te zakken naar mijn oude handicap van 14.4 en stiekem een knipoog naar de singles. Zoals gezegd ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe set clubs en die werden aangemeten door Marcel de Jager van Custom Made Golf en geheel op mijn fysiek en swingsnelheid gebouwd. Marcel ook een Redline T-rex Tourbal  speler vertelde vol enthousiasme over zijn ervaringen met deze golfbal. Dit enthousiasme heeft me ook doen kiezen voor de Redline T-rex Tourbal in plaats van de Redline [C], welke voor mij destijds een prima golfbal was. Nu na een seizoen gespeeld te hebben met deze T-Rex tourbal is de tijd aangebroken om mijn ervaringen met jullie te delen.

In mijn eerdere blog gaf ik aan dat ik mijn eerste NGF singles wedstrijd met goed gevolg afgesloten had met trots kan ik nu vertellen dat het niet bij deze ene is gebleven. Nee, ik heb al mijn singles met winst afgesloten mede dankzij deze top bal wat een controle. Fades, Draws uit de troep geen probleem zo ook putts van 5m of meer, alles lukte.

Medio dit jaar deelgenomen aan de eerste Radio10 Golfdag op “Golfbaan De Hogedijk” een leuke wedstrijd met een deelnemersveld van 100 golfers. Waarvan 20 deelnemers een clinic kregen om kennis te maken met het spelletje en de overige 80 verdeelt over twee categorieën streden om de ere titel Radio10golfer. Inmiddels was ik gezakt naar een nieuwe handicap van 12.2, maar toch mocht ik deze wedstrijd toevoegen aan het rijtje overwinningen door een mooie birdie van 6m op de 18hole.

foto1

En dan loopt wedstrijdseizoen op zijn eind en de eerste zomercompetities worden afgerond . Zo ook op mijn homecourse Stippelberg een schitterende inland linksbaan ontworpen door Jol Golf Design. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan deze drukbezochte Donderdagavond competitie waarvan ik diverse avondcompetities heb mogen winnen met mijn T-Rex Tourbal. Deze wedstrijd gespeeld over 22 wedstrijden waarvan de beste 10 speelrondes tellen voor het eindklassement. En met trots kan ik melden dat ik inmiddels gezakt ben naar handicap 11.1 en winnaar geworden ben van deze competitie en als toegift won mijn meisje in de ander caterogie, ze is inmiddels gezakt naar hcp 18.9.

foto2

Na dit seizoen kan ik inmiddels wel beamen dat de T-Rex tourbal doet wat hij moet doen. Hij genereerd extra afstand, is goed te controleren rond de green en heeft bite. Ook na een paar rondjes golf met één en dezelfde bal is deze nog in prima conditie en in topconditie om mee te trainen. Chapeau Redline T-Rex wat een tourbal ben jij.

1 antwoord
 1. Paul Hutjens
  Paul Hutjens zegt:

  Hé Jeroen, wat een leuk stukje. Dat de T-Rex Tour een superbal is had ik je al lang kunnen vertellen. Na de introductie op het Redline Strokeplay Championship van 2012 is deze al mijn tas in gegaan. Daarvoor speelde ik ook met de [C]ontrol. Er ís gewoon geen betere bal in deze prijscategorie. Ondertussen heb ook ik niet stil gezeten en mag nu een handicap noteren van 7,1. Ook voor mij was dit jaar wederom een topjaar; zowel het strokeplaykampioenschap als het matchplaykampioenschap mocht ik op mijn naam schrijven. Inderdaad, mede dankzij de T-Rex Tour én #HardWerkenLoont. Inmiddels heb ik zelfs eigen putters ontwikkeld en geproduceerd. Uiteraard gekeurd door The R&A, net als de T-Rex Tour.
  Neem eens een kijkje op FluidXputter.com Als ik naar de Stippelberg ga, neem ik contact met je op; laten we samen onze T-Rex uit.
  Groetjes Paul Hutjens

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *