DEZE PRE-ORDER ACTIE IS AFGELOPEN. PRE-ORDER BESTELLINGEN WORDEN BEGIN SEPTEMBER GELEVERD. VANAF 10 SEPTEMBER IN ONZE WEBSHOP TE BESTELLEN.

Toen we anderhalf jaar geleden hoorden dat onze fabriek werd overgenomen door een grote Amerikaanse retailer en derhalve niet meer voor derden zou produceren, hebben we 9 fabrieken benaderd die tourballen produceren. Het vinden van de juiste fabriek kost tijd.  We laten samples overvliegen, testen de ballen op performance, we lichten ze door op de TrackMan en testen de beste ballen via Redliners op de fairways en greens. Begin dit jaar bleven er 2 tourballen over die qua performance dicht bij elkaar lagen. De keuze was zo moeilijk dat we besloten ze beiden in ons assortiment op te nemen. Maak kennis met onze nieuwste kindjes: de Redline 69 en Redline 59.

De Redline 59 is absoluut onze beste tourbal ooit. Geproduceerd in de fabriek waar 3 topmerken hun urethane ballen laten maken. Voor ons als klein golfmerk een enorme eer dat we hier onze tourbal mogen laten produceren. Het heeft dan ook veel moeite en geduld gekost om een productieplek te bemachtigen, wat ervoor heeft gezorgd dat we een half jaar (…) zonder tourbal hebben gezeten. Maar de Redline 59 is het lange wachten meer dan waard geweest. De Redline 59 is 3 laags, met een zachte en duurzame urethane CPU cover en belangrijker: naadloos, waardoor de balvlucht niet wordt beïnvloed.

BALSPECS
Compressie: 95.0

COR: 0.791
Buitenlaag: urethaan
Dimpels: 350
Naadloos: ja
Duurzaamheid cover: 5 van 5 sterren
Logo bedrukking in fabriek: niet mogelijk

PRIJSOPBOUW
12 ballen: € 3,50

36 ballen: € 3,00
60 ballen: € 2,50

BRANDING
l
ogo Redline en rode lijn

In de zoektocht naar de juiste fabriek en tourbal kom je wel eens een wat kleinere fabriek tegen die een waanzinnige bal maakt, flexibel is (lees: kleine oplages logoballen accepteert en korte productietijden heeft) en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding biedt. De Redline 69 is zo’n pareltje: 4 laags, urethane coating, goede balvlucht, absurd veel lengte, veel controle rondom de greens en nog eens betaalbaar ook. De cover van de 69 is iets minder duurzaam dan de 59. Als je dus met wedges slaat die scherp zijn en snel de buitenlaag van de bal beschadigen, dan is de 59 beter geschikt voor jou.

BALSPECS
Compressie: 90.0

COR: 0.773
Buitenlaag: urethaan
Dimpels: 332
Naadloos: nee
Duurzaamheid cover: 4 van 5 sterren
Logo bedrukking in fabriek: mogelijk. Zie early birdie package 8.

PRIJSOPBOUW
12 ballen: € 3,00

36 ballen: € 2,60
60 ballen: € 2,25

BRANDING
beeldmerk bal, rode lijn, logo Redline