Maak kennis met ‘best dressed’ Redliner Jeroen Manders

Jeroen Manders is een echte Redliner en gaat voor ons een aantal blog items schrijven met als thema ‘The Story behind the ball’. In zijn eerste blog maak je met hem kennis.

Redliner Jeroen Manders

 

Hallo!

NYD Knickerbocker is zoals de meeste mij kennen waarbij NYD een afkorting is van NewYorkDutch. Ik zie je fronsen als je dit leest, dus een korte introductie is wel op zijn plaats. Als golfer met een mode tik was ik altijd opzoek naar iets anders dan een ander. Maar helaas als je dan denkt iets anders te hebben dan zag je op de golfbaan toch altijd wel weer iemand met dezelfde smaak. Op een dag was de maat vol en ik ging opzoek naar echt wat anders en zodoende kwam ik op het internet de plus4 tegen. Sinds die periode speel ik elke rondje golf in een NewYorkDutch Knickerbocker waarbij ik vanaf de dag een complimenten krijg omtrent mijn kledingstijl.

Inmiddels was ik naar handicap 14.4 gezakt en wilde graag naar de singles, dus er moest een nieuwe set komen maar door verandering van homecourse was ik weer gestegen naar boven de 15, inmiddels ben ik weer onderweg naar mijn oude hcp en de Redline T-Rex gaat me zeker brengen tot in de singles. Deze vrijdag voor het eerst getraind met de Redline T-Rex op de Goyer, baanles coursemanagement van Davey Porsius (hcp 0.3). Zaterdag met dezelfde bal nogmaals 18 holes gespeeld en de T-Rex is nog steeds in top conditie.

Zondag de eerste officiële NGF wedstrijd met de T-rex gespeeld en de singles met goed gevolg afgesloten. Mijn eerste overwinning met een Redline T-rex is binnen en ga ervan uit dat er nog meerdere volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *