Handicap gaat naar beneden – Redline ballen vliegen de goede kant op…

Wat een heerlijke banen daar in Italië. En zodra je de grens overkomt met Oostenrijk wordt alles zo mooi verzorgd. Dat zie je ook weer terug in de golfbanen, die zijn allemaal in perfecte staat. Ondanks de vele regenbuien van de afgelopen dagen hier in het zuidelijke Alpengebied is het goed spelen op de heuvelachtige golfbanen. ‘s Nachts is het bitterkoud in mijn campertje, maar overdag is het goed vertoeven.
Elke dag naar een andere golfbaan reizen en daar 18 holes spelen is te veel van het goede. Zeker als je daarbij volop mails moet schrijven om bij het bedrijfsleven interesse te verkrijgen. Ook de video bewerkingen van de opnames die we van alle bespeelde banen nemen tijd in beslag. Al met al een hele onderneming.
Maar de ballen vliegen de goede kant op en ik constateer zeker een verbetering in mijn spel. Op dit moment streef ik ernaar om elke hole bogey te spelen en van de 18 lukt me dat er op zo’n hole of 10 aardig. Het is alleen zo jammer dat ik op de holes waar dat even niet lukt, ik het dan ook meteen zo gruwelijk verknoei. Kost me doorgaans een slag of tien, dus die moet ik zien weg te krijgen.
Chippen, Pitchen en putten, in alles voel ik verbetering, dus dat handicap zal echt wel omlaag gaan.

Handicap naar beneden door vele oefenen

Arjan oefent in Italië om zijn handicap omlaag te krijgen.

We hebben besloten dat we naar het Noorden gaan rijden om te kunnen spelen in Zweden. Daar zijn we inmiddels op 20 banen uitgenodigd, dus dat willen we niet laten liggen.
Door Tsjechië en Denemarken moet dit golfers-paradijs bereikt gaan worden.
Nu alles een beetje op de rit staat, ga ik proberen wat vaker hier een verslag uit te brengen, als is het maar in een korte quote, vraag of opmerking.

Vanuit Steiermark, waar voor vanavond en morgen een storm voorspeld is (Jammie)

de  Wicked GolfGroeten,

Arjan
alias Wicked AJ
arjanvera.nl
wickedgolfers.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *