De beste wensen voor 2015

Het golfjaar 2014 is weer voorbij en wat heeft het mij gebracht.

Ik kijk met gemengde gevoelens terug op het afgelopen golfjaar. Ik heb voor mijn gevoel een lastig jaar gehad. Maar dan lastig in de zin van verbetering qua techniek en Hcp. Misschien was dat ook wel logisch maar de sporter in mij wil vooruit en daar horen verbeteringen bij. Qua Hcp ben ik wel gezakt maar ik had misschien wel ergens in mij hoofd een grotere stap vooruit. Maar was dat wel een reële verwachting en ben ik niet of nauwelijks vooruit gegaan. Mijn antwoord is volmondig nee…

Ik denk dat ik juist van de fouten die ik heb gemaakt zeker op termijn veel meer ga leren en verbeteren. Ik ben stabieler geworden in mijn spel dat is een feit maar omdat ik mijn hoofd een grotere verlaging van mijn Hcp wilde bereiken en dat in die zin niet echt gelukt is voelt dat een beetje als een teleurstelling. Maar dit jaar gaat mij zeker mentaal weer verder helpen… Meer ervaring ook internationaal gaan me een completere golfer maken..

Terugkijkend op 2014 mag en ben ik u ook tevreden met mijn behaalde resultaten.

3e prijs NGG wedstrijd op golfclub de Batouwe
1e prijs NGG wedstrijd op Dorhout Mees
3e prijs NGG wedstrijd op Golgclub Albatross
1e prijs Tjechisch Disabled open in Wheelchair categorie
1e prijs NGG wedstrijd op Helmonds Disabled open
Overall Winnaar NGG stablefort klassement

palmares Jurgen Boon

trotse winnaar van het Tjechisch Disabled Open


Toegelaten tot de NGF A-selectie voor golfers met een beperking

Als toetje en misschien ook wel als beloning voor mijn spel en vooruitgang in de afgelopen jaren ben ik dit seizoen toegelaten tot de A-selectie van de NGF voor golfers met een beperking. De eerste training zit er reeds op maar er komen er dit jaar (2015) nog 5. Voor zover het er nu uitziet mag ik voor de NGF Nederland vertegenwoordigen op het European Wheelchair Challenge in Sitges Barcelona. Kortom ik heb heel veel zin in het komende golfjaar en wil me nog verder verbeteren. Ik ga komende maanden hard aan mijn fysiek en swing werken om er in het voorjaar meteen te staan en te knallen.

Iedereen fijne feestdagen en een mooi golfjaar in 2015!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *